Osvežilna Meglica za obraz Abellana Mistica s skrbno izbranimi sestavinami združuje vse, kar potrebujete za nego in osvežitev kože v toplejših mesecih, ko so kreme za obraz običajno “pretežke”. Je idealna izbira tudi po sončenju in uporabi solarijev. V hladnejših mesecih pa je odlična za osvežitev kože preko dneva ter po laserskih ali drugih estetskih tretmajih obraza.

Cena izdelka: 19,90 €  z vključenim DDV

Naroči izdelek!

Abellana Mistica vsebuje skrbno izbrane sestavine:

  • hialuronska kislina,
  • ceramidi,
  • aloe vera,
  • pantenol. 

Količina: 100 ml

 

 

 

 

Opis izdelka:

Meglica za obraz Abellana Mistica združuje vse, kar za nego kože potrebujete v toplejših mesecih, pozimi pa je odlično dopolnilo za osvežitev kože preko dneva. Primerna je za uporabo večkrat dnevno, za pomiritev kože po sončenju in po izpostavitvi drugim zunanjim dejavnikom npr. vetru, slani vodi, mrazu … Odlična je tudi za nego kože po laserskih ali drugih estetskih tretmajih obraza. Priročna 100 mL embalaža omogoča, da jo imate vedno pri roki. Če pa jo boste hranili v hladilniku, bo osvežujoč občutek še toliko večji.

Meglica za obraz je nežnega vonja in vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki pomirjajo in negujejo kožo. Hialuronska kislina bo poskrbela za vlaženje in regeneracijo vašega obraza. Ceramidi preprečujejo staranje in izsuševanje kože ter obnavljajo kožno bariero. Aloe vera pomirja kožo po izpostavitvi soncu in drugim zunanjim dejavnikom, pantenol pa kožo pomirja, hladi in pospešuje celjenje manjših kožnih poškodb.

Navodila za uporabo:

Na obraz nekajkrat enakomerno razpršite meglico. Primerna je za uporabo večkrat dnevno, za samostojno uporabo ali kot dopolnilo drugim kozmetičnim izdelkom. Namenjena je samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi in sluznico. Ni primerno za osebe, preobčutljive na katero od sestavin. Shranjujte pri sobni temperaturi, še bolj osvežujoča pa bo, če jo hranite v hladilniku.

Poskrbite za svojo kožo in naročite svojo meglico še danes!

Način plačila je po predračunu. Za plačilo po povzetju nas kontaktirajte na info@avelana.si Vse informacije v zvezi z naročilom boste prejeli na e-naslov.
Cena poštnine je 2,50 €. Pri nakupu 3 ali več izdelkov je poštnina brezplačna.

Izberite količino *

Polja označena z * so obvezna

* Strinjam se, da podjetje Avelana d.o.o. hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo z mano za namene predložene zahteve. Uporabnik lahko zahteva izbris osebnih podatkov po elektronski pošti: info@avelana.si.

Za dodatna vprašanja v zvezi z izdelkom ali naročilom smo vam na voljo na info@avelana.si.