Hladilni gel z izvlečkom divjega kostanja, ognjiča in drugih skrbno izbranih sestavin je odlična izbira za vse s težavami s krčnimi žilami, po operativnem posegu krčnih žil in za lajšanje občutka težkih in utrujenih nog. Primeren je tudi za vse, ki imajo zaradi narave dela ali drugih dejavnikov noge bolj obremenjene – izrazito stoječe ali sedeče delo, nosečnice, ljudje močnejše postave, na potovanjih …

Cena izdelka: 19,90 €  z vključenim DDV

Naroči izdelek!

Gel vsebuje skrbno izbrane sestavine:

  • mentol,
  • eterično olje mete,
  • ekstrakt divjega kostanja,
  • ekstrakt virginskega nepozebnika, 
  • ekstrat ognjiča,
  • alantoin.

Količina: 150 ml

 

 

Opis izdelka:

Gel je prijetnega vonja, se lepo vpija v kožo in je ne izsuši, prijetno hladi in kožo hkrati neguje. Namenjen je zlasti tistim, ki se spopadajo s težavami težkih in utrujenih nog. Priporoča se tudi kot dopolnilno zdravljenje pri vseh, ki imajo težave s krčnimi žilami, saj blagodejni učinki sestavin gela lajšajo simptome in znake (otekline, boleče, utrujene noge, krče v mečih) ter krepijo tonus (napetost) ven in kapilar. Primeren je tudi za uporabo po operativnem posegu krčnih žil, in sicer takoj po zacelitvi kirurških ran.

Skrbno izbrane sestavine, ki vključujejo mentol, eterično olje mete, ekstrakt divjega kostanja in virginskega nepozebnika, hladijo in blagodejno vplivajo na krčne žile, zmanjšujejo krhkost venske stene in propustnost kapilar. Ognjič pospešuje celjenje ran, pomirja in neguje kožo. Alantoin kožo vlaži in deluje keratolitično (pospešuje odluščenje mrtve vrhnje plasti kože). Kombinacija omenjenih sestavin v obliki gela hladi in osveži vaše noge ter jih varuje pred utrujenostjo. Primeren je za uporabo na obremenjenih delih telesa (noge, roke in hrbet). Gel se lahko uporablja samostojno.

Navodila za uporabo:

Zadostno količino gela nanesemo na obremenjene dele telesa in z masažnimi gibi vtremo do suhega. Masiramo z gibi proti smeri srca. Primerno za uporabo večkrat dnevno. Izogibajte se stiku s sluznico. Ne uporabljajte neposredno na odprtih ranah. V primeru alergij na katero izmed sestavin, gela ne uporabljajte ali se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.


Poskrbite za svoje noge in naročite svoj gel še danes! 
Način plačila je po predračunu. Za plačilo po povzetju nas kontaktirajte na info@avelana.si Vse informacije v zvezi z naročilom boste prejeli na e-naslov.
Cena poštnine je 2,50 €. Pri nakupu 3 ali več gelov je poštnina brezplačna.

Izberite količino *

Polja označena z * so obvezna

* Strinjam se, da podjetje Avelana d.o.o. hrani osebne podatke na obrazcu za notranjo uporabo in komunikacijo z mano za namene predložene zahteve. Uporabnik lahko zahteva izbris osebnih podatkov po elektronski pošti: info@avelana.si.

Za dodatna vprašanja v zvezi z gelom ali naročilom smo vam na voljo na info@avelana.si