Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Zdravljenje z zdravili

V_248L669Zdravljenje z venoaktivnimi zdravili

V Sloveniji je na voljo venoaktivno zdravilo, ki vsebuje mikronizirano prečiščeno frakcijo flavonoidov (Detralex). Številna ugledna zdravniška združenja ga priporočajo za zdravljenje vseh stopenj kroničnega venskega popuščanja.

Zdravilo zmanjšuje vnetje v mikrocirkulaciji in tako varuje vene pred poškodbami ter posledično učinkovito zmanjšuje simptome kroničnega venskega popuščanja kot so: bolečine, težke noge, krči. V kombinaciji z ostalimi načini zdravljenja se uporablja tudi pri napredovalih oblikah bolezni. 

Mikronizirana prečiščena frakcija flavonoidov dolgoročno učinkovito zmanjšuje otekline in tudi dokazano pospešuje celjenje venskih razjed. Mikronizirana prečiščena frakcija flavonoidov deluje na vzrok bolezni in dokazano izboljšuje kakovost življenja bolnikov s kroničnim venskim popuščanjem. 

 Zdravilo Detralex se lahko nabavi v lekarni brez recepta. Potrebno je jemati po dve tableti dnevno. Lahko obe hkrati ali pa tudi eno zjutraj in eno zvečer. Zdravilo pokaže svoj učinek na zmanjšanje težav po treh tednih do enega meseca.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.