Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Zdravljenja stresne inkontinence

zdravljenje-stresaKAJ JE LASERSKA TERAPIJA  INKONTINENCE IN KAKO DELUJE?

Laserska terapija zdravljenja inkontinence temelji na fototermičnem učinku laserja, ki povzroči skrčenje in zožitev nožnice in s tem tudi povečanju napetosti v steni mehurja. Metoda se uporablja pri blagi in srednji stresni inkontinenci. Blago povešenje nožnici in manjša cistokela nista kontraidikacija za poseg. Mirena ne moti.
 
KAKO POTEKA ZDRAVLJENJE V AMBULANTI AVELANA?
Obravnava obsega prvi pregled, kjer presodimo ali bo terapija za vas ustrezna. Sledi  prvi laserski poseg, ki traja približno pol ure in je povsem neboleč. Praviloma je po enem mesecu priporočljiv še en laserski poseg,  nato sledi kontrolni pregled  po pol leta.

KAKŠNI SO REZULTATI ZDRAVLJENJA?
Metoda je relativno nova, vendar so uspehi obetavni. Težko vam odgovorim v procentih, vendar po naših izkušnjah in izkušnjah drugih izvajalcev, opažamo izboljšanje stresne inkontinence praviloma pri vseh pacientkah. Stopnja izboljšanja pa je različna.

KAKO DOLGO TRAJA IZBOLJŠANJE?
Koliko časa traja izboljšanje  je odvisno od tudi od drugih  faktorjev ( način življenja, telesna teža, druga obolenja). Glede na to, da je metoda dokaj nova, uporabnih  podatkov  o trajanju za enkrat še ni.

KOLIKŠNI SO STROŠKI POSEGA?
Če se po prvem pregledu odločite za ves postopek je cena paketa skupaj s prvim pregledom, dvemi laserskimi postopki in kontrolnim pregledom - 600 Eur. Če plačate posamezne obiske  je cena pregleda  75 Eur, prvega posega pa  400 Eur. Če se naknadno odločite še za en poseg, bo ta stal 250 Eur.  

KAKŠNA JE ČAKALNA DOBA?
Čakalna doba je največ tri tedne.

KJE IN KDO IZVAJA POSEG ?

Vse preglede in posege izvaja vrhunska strokovnjakinja s področja ginekologije prim. Alenka Fetih dr.med., ki se je večino svoje profesionalne kariere v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani ukvarjala s kirurgijo rodil.

Poseg izvajamo v ambulanti Avelane, Kočevarjeva ulica 2 v Novem mestu.

 Sestavila: prim. Alenka Fetih, dr.med.  spec.gin.porod.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.