Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Uhajanje urina

uhajanje-urina-1

Uhajanje urina lahko zdravimo z laserjem

ZDRAVILNA MOČ SVETLOBE – »INCONTILASE«
  • Udobna rešitev za blago do zmerno stresno in mešano urinsko inkontinenco.
  • Fototermično učvrščevanje sečnice in prve strani mehurja brez zarez.
  • Minimalno invazivno.
  • Neboleče - Ni potrebna anestezija.
  • Ambulantni poseg: hitro in enostavno.
  • Visok odstotek uspeha in zadovoljstvo pacienta 

Kaj je »IncontiLase«?

IncontiLase je inovativna, edinstvena, ter patentno zaščitena neinvazivna laserska terapija za inkontinenco (uhajanje urina).
Temelji na fototermičnem učinku laserja, ki povzroči zožitev in skrčitev nožnice ter povečanje napetosti v sprednjem delu mehurja. IncontiLase terapija se uporablja pri zmerni in lahki obliki stresne in mešane urinske inkontinence.
Študije so pokazale, da je učinkovita, enostavna in varna procedura.
 

Kako deluje IncontiLase?

Metoda temelji na precizno kontrolirani lasersko povzročenem termičnem učinku na sluznično tkivo, v področju sečničnega  ustja in na sprednji steni nožnice.
Laser, ki ga uporabljamo, je posebne valovne dolžin in posebno prilagojen za tkivo nožnice in notranje medenične ovojnice.  
Študije so pokazale, da se po laserski terapiji tvori nov kolagen, ki se tudi pregradi in to povzroči pokrčitev in zategnitev tkiva, ki pridobi normalno čvrstost  in s tem tudi normalno funkcijo pri zadrževanju urina.
 

Koliko terapij potrebujem?

Pri veliki večini pacientk z lahko do zmerno stresno inkontinenco, ki so bile vključene v študijo, so ugotovili, da je dovolj ena terapija za olajšanje simptomov. Če je potrebno, se lahko terapija ponovi čez en mesec.
 

Kakšne priprave na operacijo so potrebne?

Posebne priprave pred operacijo ne potrebujete. Tudi po operaciji ni potrebna nikakršna terapija. Tako se boste lahko vrnile na normalno vsakodnevno aktivnost.  Dodatna prednost pa je, da je terapija brez kakršne koli zareze in praktično brez bolečin, brez kakršnega koli rezanja, krvavitve, šivov ali odstranjevanja tkiva. Ozdravitev je izredno hitra brez potrebe po jemanju antibiotikov ali sredstev proti bolečinam.
 

Torej če boste želela,  nihče v vaši bližini ne bo niti slutil, da ste bila na posegu.

Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.