Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Povešena koža

faceZadali smo si naslednji cilj: omogočiti izvajanje nežnih, naravnih korekcij.

BIONIC. Seveda, rešitev je BIONIC!
BIONIC BI-Light je polarizirana svetloba, ki s svojim stimulativnim učinkom na celice izboljšuje strukturo tkiva in izravnava deformacije kože. Pospešuje tudi obdelavo celulita, povešene kože (strije po nosečnosti) in splošne ohlapnosti tkiva.

Redno obsevanje s polarizirano svetlobo z določeno valovno dolžino aktivira obnovitvene procese telesnih celic in napenja tkivo in kožo. Celotni imunski sistem se okrepi in rane se hitreje celijo.
Težave z venami in nogami
Hitrejše celjenje ran pri "odprtih nogah" (Ulcus Cruris). Pospešeno celjenje ran po razjedah; boljša prekrvavitev pri težavah z venami.
Kožne bolezni
Luskavica, neurodermitis (pod nadzorom terapevta); akne.
Tkivo
Napenjanje in vitalizacija; razgradnja celulita; zmanjšanje povešene kože (strije po nosečnosti) predvsem v predelu prsi, trebuha in stegen.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.