Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Odstranjevanje dlak

hair-removeŠtevilne ženske na tihem sanjajo o enakomerno gladkih in depiliranih nogah. Naš cilj je bil, da razvijemo nežno epilacijo na naraven način in brez bolečin.

Seveda, rešitev je BIONIC!
Dlake so sestavljene iz poroženelih celičnih slojev, ki so nanizani v obliki niti. Življenjski ciklus dlake je približno sedem let, pri čemer je rast genetsko in hormonsko pogojena.

Z metodo BIONIC Skin Therapy System je možno nadležne dlake odstraniti za vedno ne glede na njihovo barvo. Hkrati je to trajna metoda za epilacijo, ki jo je mogoče uporabljati na telesu in na obrazu. Z novo metodo BIONIC Skin Therapy dokončno odstranimo dlačno korenino, papilo in dlačni stržen. Dlake ne rastejo več in mučno ter redno odstranjevanje ni več potrebno.Ker BIONIC Skin Therapy ne deluje z laserjem, lahko to metodo brez nevarnosti uporabljamo tudi na obrazu. Moteče dlačice okoli ust in obrvi izginejo nežno in brez sledi.
  • Trajna odstranitev dlak na telesu in na obrazu.
  • Uspešno tako za temne kot svetle dlake.
  • Nežno in obzirno.
Terapija
BIONIC Skin Therapy deluje z dvema različnima tokovoma in s samo eno sondo. Pri tem revolucionarnem postopku izjemno precizno sondo iz 24 karatnega zlata vstavimo v dlačni kanal. Nato vklopimo zelo šibek tok. Tako iz naravne vlažnosti in soli v koži nastane zaščitni film oz. alkalna snov. Kratkotrajno delovanje visokofrekvenčnega toka uniči dlačni stržen, papilo in dlačno korenino.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.