Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Kuperoza

kuperoza

Modre razvejane žilice na nogah

Kdo si ne želi imeti lepih nog? S svetovno novostjo BIONIC Skin Therapy na naraven način dosegamo izjemne rezultate.

Seveda, rešitev je BIONIC!
Modre žilice (kapilare) na nogah ima več kot 80 % vseh žensk in 30 % moških. Modre žilice so razširjene žile na nogah in se lahko pojavijo tako v arterijskem kot v venskem obtoku. Modre žilice se nahajajo v zgornjem sloju usnjice in so običajno svetlo do ognjene rdeče ali modrikaste barve. Za nastanek modrihžilic na nogah je veliko znanih vzrokov, veliko pa jih še ne znamo pojasniti. Modre žilice na nogah niso bolezen, temveč zgolj lepotna napaka.

Kuperoza

Kdo si ne želi imeti lepega obraza? S svetovno novostjo BIONIC Skin Therapy na naraven način dosegamo izjemne rezultate. Seveda, rešitev je BIONIC! Kuperoza ali "rdeče žilice" so razširjene žile na obrazu in na telesu. Pojavljajo se v arterijskem in venskem obtoku. Za nastanek telangiektazije (kuperoza, pajkasi nevusi itd.) je veliko vzrokov.

Vendar pa to ni bolezen, temveč zgolj lepotna napaka. Čeprav razširjene žile v zgornjem sloju kože pretakajo kri, nimajo funkcije, ker so prevelike, da bi celice lahko preskrbovale s hranilnimi snovmi.

Terapija (modre žilice in kuperoza)
Na prizadeti predel namestimo sondo iz 24 karatnega zlata. Ob vklopu enosmernega toka začne pod kožo nastajati alkalna snov. Alkalna snov obda problematično cono (npr. razširjeno žilico). Pri tem pa zlate sonde ni treba aplicirati v žilo. Po nastanku alkalnega mehurčka terapevt po sondi spusti radijsko frekvenco, ki nato žilico na tem mestu koagulira, torej ustavi pretok krvi.

Z nameščanjem večjega števila majhnih točk modre žilice in kuperoza takoj in za vedno izginejo.
Uspešnost je kar 92-odstotna!
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.