Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Kožne gube

kozna-gubaMoteče gube na obrazu so popolnoma odveč! S svetovno novostjo BIONIC Skin Therapy na naraven način dosegamo revolucionarne rezultate.

Seveda, rešitev je BIONIC!
Mimične mišice so tesno povezane s kožo obraza. Z napenjanjem obraznih mišic nastane vidna guba. Zaradi ponavljajočega se napenjanja obraznih mišic se gube na obrazu z leti trajno poglobijo.

Gube so potem vidne tudi takrat, kadar obraznih mišic ne napenjamo. Nova metoda BIONIC Skin Therapyomogoča zmanjšanje in odstranitev gub na naraven način, zlasti okoli oči in ust. To vas pomladi in vam zagotavlja mlajši izgled.
Terapija
BIONIC Skin Therapy deluje z dvema različnim tokovoma in zlato sondo. Precizno zlato sondo upognemo v obliki črke U, da z njo lahko nežno odstranimo zgornjo plast kože. Na novo nastala koža nato v dezoksiribonukleinski kislini (DNS) ne programira več gub. Zato je nova koža brez gub.

Razen tega radijska frekvenca na prizadetem predelu stimulira nastajanje telesu lastnega kolagena in vnaša vlago v prizadeti predel. To izboljša prožnost kože in gube izginejo za približno šest mesecev. Redno izvajanje terapije, na primer enkrat na mesec, pomlajuje kožo v predelu gub in ohranja prožnost kože. V primerjavi z ostalimi obdelavami (npr. vbrizgavanje v kožo) lahko BIONIC metodo redno uporabljamo, ker ne povzroča zatrdlin. Po naravni poti in nežno do uspeha.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.