Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Hujšanje

teza.

Zdravo hujšanje

Suhi kot prekla? Ne, hvala! Privlačna postava z mojo idealno težo? Da, prosim!

BIONIC. Seveda, rešitev je BIONIC!
Namesto da bi občudovali preklasto postavo nekaterih manekenk, vam nudimo možnost, da dosežete privlačno postavo, ki bo enostavno ustrezala vaši telesni konstrukciji.

Terapija z BIONIC BI-Light omogoča lokalizirano zmanjšanje obsega ravno na mestih, kjer to sami želite.

Izguba teže poteka postopoma in za hujšanje ni potrebna nobena posebna dieta. Na 16 terapijah v osmih tednih lahko shujšate in zmanjšate obseg pasu.
Terapija
Polarizirana svetloba progresivno aktivira presnovo (kot je opisano na strani 11). Obdelava trebušne votline stimulira prebavo, na primer, in s tem se izboljša absorbiranje hranljivih snovi in vitaminov. Za uspešno terapijo za čiščenje telesa niso potrebne niti posebne športne aktivnosti niti posebna dieta. Celo nasprotno – priporočamo uživanje dnevnih obrokov po določenem programu.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.