Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

BIONIC Skin Therapy

skin

BIONIC Skin Therapy ... nežna metoda za zdrav izgled.

Več kot 80 % vseh žensk in moških trpi zaradi majhnih lepotnih napak in večina se jih le stežka odloči za lepotni poseg.

Z metodo BIONIC Skin Therapy vam sedaj omogočamo naravno rešitev za zdrav in lep videz. Rešitev je naravna in poteka po popolnoma enostavnem, vendar genialnem principu: s pomočjo radijske frekvence uvajamo v tkivo enosmerni tok.

Ta tehnika je svetovna novost in se imenuje termogalvanika. Zagotavlja izvajanje neinvazivne terapije s takojšnjimi rezultati. Rezultati so izjemno dobri, zlasti na področju modrih razvejanih žilic na nogi (kapilare, metličase vene), rdečih žilic / razpokanih kapilar na nosu in licih (kuperoza), kožnih gubah in pri trajnem odstranjevanju poraščenosti.

BIONIC BI-LightTherapy ...v toku narave.

Svetloba pomeni življenje in na naraven način aktivira obnovitvene procese telesnih celic. Zdravilni učinek polarizirane svetlobe je poznan že vrsto let. V podjetju BIONIC so to znanje izkoristili pri raziskavah in na osnovi tega razvili svetlobno in barvno terapijo BIONIC, ki se uporablja kot dopolnilna ali popolnoma samostojna metoda.
Področja uporabe:
Ohlapno tkivo, povešena koža, celulit ter terapija za vitko postavo. Dve inovativni terapiji za uspešno obdelavo kože predstavljata osnovo za naravno metodo za boljše zdravje, lepoto in dobro počutje.
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.