Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

BIONIC BI-Light

bionic-light

Dobro počutje s svetlobo iz narave!

Zdravilni učinek svetlobe je poznan že tisočletja. Številne sodobne znanstvene raziskave kažejo, da polarizirana, inkoherentna svetloba z valovno dolžino 400 do 2.000 nanometrov aktivira človeške celice in odločilno pospešuje zdravilne procese.

Pred približno 100 leti je znanstvenikom uspelo imitirati zdravilni učinek sončne svetlobe in jo uporabiti v tehničnih napravah.

Zdravnik Niels Ryberg Finsen je leta 1903 za ta dosežek prejel Nobelovo nagrado za medicino. Novejše znanstvene študije so dokazale pozitivni vpliv pri kožnih boleznih, pri revmatskih obolenjih, pri težavah z venami, pri celjenju ran in pri krepitvi splošnega imunskega sistema.

Svetloba je življenje

Kozmetična sredstva, ki so jih razvili posebej za te terapije, pripomorejo k uspehu. Caring Skincream, Refining Mask in Cellu Stop delujejo usmerjeno na problematična mesta z zunanje strani tako, da lahko na teh mestih pride do načrtne razgradnje balastnih snovi in maščob. Vsaka terapija za tkivo BIONIC deluje celovito po naprej določenem programu. V osmih tednih sta vsak teden potrebni dve terapiji po 30 minut, kar znese skupaj 16 terapij.

Polarizirana svetloba pospešuje presnovo in zaradi učinka na aktivirane celic izboljšuje strukturo tkiva. Z izvajanjem terapije za tkivo BIONIC lahko trajno izboljšamo oz. v celoti odstranimo probleme, kot so povešena koža, ohlapno tkivo in celulit. Terapija temelji na uporabi šibke energije. Linearno polarizirano svetlobo apliciramo na različne organe z naraščanjem barvnih filtrov iz šestih spektralnih barv.

S temi terapijami, ki potekajo po natančno določenem programu, stimuliramo organe kot vranica. Vranica je največji organ v limfnem sistemu, ki vse celice oskrbuje s hranilnimi snovmi in odstranjuje odpadne produkte. Obdelava s polarizirano svetlobo med terapijo stimulira vranico. Do največje možne mere se izboljšajo pomembne naloge, kot so oskrba celic s hranljivimi snovmi in hormoni, stimulacija limfe in posledično nastala povečana razgradnje balastnih snovi, porast retikulo-endotelijskega sistema (RES) ter povečanje števila limfocitov.

Terapija jeter povzroča sproščanje vitaminov, vezanih toksičnih snovi in do največje možne mere izboljša nivo krvnega sladkorja. Tako jetra lahko bolje opravljajo svojo nalogo.

Terapija ledvic do najboljše možne mere izboljša oskrbo krvi z glukozo, soljo, kalijem in drugimi življenjsko potrebnimi snovmi. Stimulira produkcijo urina in pospešuje izločanje škodljivih snovi, ki vsebujejo dušik.

Terapija trebušne votline stimulira prebavo, izboljša se absorbiranje hranljivih snovi in vitaminov. Zaradi boljše prebave se zmanjša nastajanje plinov v debelem črevesju in tako je kri manj obremenjena s škodljivimi snovmi, ki se sproščajo iz plinov.

Novi BIONIC BI-Light. Seveda, rešitev je BIONIC!
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.