Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Aktualno

Obvestilo pacientom (oktober 2015)

Spoštovani!        

Obolenje ven se kaže na več načinov. Večkrat so vidne le rdečkaste ali modrikaste vene. Pri približno četrtini ljudi pa so vidne večje, na otip izbočene in zvijugane vene. Te vene lahko povzročajo zdravstvene težave, ni pa nujno. Večkrat je to odvisno od stanja ven, ki so globoko v podkožju in očem niso vidne. To lahko odkrijemo le z UZ preiskavo. Takšne vene se zdravijo na stroške zdravstvene zavarovalnice.
Manjše povrhnje vene pa so večinoma le estetski oz. kozmetični problem, ki lahko predstavlja motnjo za nekatere ljudi. Vendar teh sprememb ne smemo zdraviti na stroške zdravstvene zavarovalnice, ker jih ta smatra le kot estetski problem. V Avelani d.o.o. imamo ustrezno znanje in najsodobnejše aparature za zdravljenje estetsko motečih ven. Žal pa je zdravljenje samoplačniško. Številni si želijo tega zdravljenja, vendar zaradi velikega števila ljudi, ki potrebujejo zdravljenje večjih ven, ne pridejo na vrsto. Zato vas obveščamo o možnosti samoplačniškega zdravljenja kozmetičnih oz. estetsko motečih ven, po tem ko je zdravljenje z lasersko operacijo ali na drug način na stroške zdravstvene zavarovalnice, končano. Da bi čim večjemu številu bolnikov omogočili takšno zdravljenje, smo znižali ceno sklerozacije iz 40 € na 30 € na seanso, zdravljenje s povrhnjim laserjem pa iz 100 € na 80 € za pol ure zdravljenja.
V kolikor bi se želeli naročiti, lahko to poveste zdravniku, medicinski sestri ali administratorki v sprejemni pisarni ali nas lahko kontaktirate na tel. št. 07 30 75 107, 040 468 460 ali pa na e-naslov avelana.pisarna@gmail.com.
 


« nazaj na seznam
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.