Žilna kirurgija, laserska terapija, ultrazvok
+386 40 468 460
SI | CRO | EN | IT

Aktualno

NOVA LASERSKA METODA Fotona 4D

fotona4d Fotona 4D je inovativno lasersko zdravljenje obraznih gub za nadomestitev kirurškega „ faceliftinga“. Metoda združuje 4 načine estetskega zdravljenja za učinkovitejše preprečevanje staranja kože.
Lasersko zdravljenje  Fotona 4D izvajamo  tako na zunanji površini obraza kot tudi  na notranji strani (v ustni votlini). To povzroči povečano krčenje kolagenskih vlaken  in prispeva k večjemu učinku na zmanjšanje kožnih gub in tudi povečuje  volumen  kolagena in vezavo vodo. To povzroči napet in mladosten videz obraza. Zdravljenje deluje  na globoke, srednje in površinske vezivne strukture in odpravlja pigmentne in žilne nepravilnosti na koži obraza, ki postane bolj gladka in bleščeča. To pa so lastnosti mlade kože.
Štiri "dimenzije" iz Fotona 4D se nanašajo na štiri različna zdravljenja, ki se opravljajo z laserskim sistemom Fotona SP Dynamis in SP Spectro: SmoothLiftin ™, FRAC3®, PIANO® in površno ™, ki delujejo v kombinaciji za boj proti staranju kože učinkovito in neinvazivno. Kombinacijo vseh štirih zdravljenj izvedemo v isti seansi. Zdravljenja se ponavlja trikrat z vmesnimi presledki po 4 tedne. Za vzdrževanje se terapijo lahko ponovi še na pol leta, vendar je dovolj le ena terapija.

Foto: Fotona


« nazaj na seznam
Avelana gostovala v Santiagu de Chile
Dr. Andrej Šikovec v ambulanti za žilno kirurgijo večkrat gosti žilne kiruruge iz drugih držav, ki si s posredovanjem firme Fotona d.d. želijo seznaniti z uporabo laserja v žilni kirurgiji.
Otvoritev ambulante
Ambulanta je namenjana najmodernejšim posegom na področji žilne kirurgije, predvsem bomo v njej delali endovensko lasersko zaporo ven spodnjih okončin...
REZERVACIJA TERMINA >>
Rezervirajte si termin
za pregled še danes!

Za rezervacijo kliknite tukaj.